Under 18? I'm not for you. Go here instead.

Friday, June 17

Fakta a mýty o gayích

1. Gayové jsou promiskuitní

Je pravda, že drtivá většina homosexuálních vztahů nemá dlouhého trvání. Partnerství či soužití mezi dvěma gayi je mnohem uzavřenější než jak je tomu u heterosexuálních párů. Navíc chtít vztah a vztah mít a udržet ho jsou dvě rozdílné věci. Vzniká určitá bublina, ve které se velmi snadno dostaví pocit klaustrofobie a důvodů, ať už pádných nebo malicherných, můžou být mraky. Většinou je tomu tak, že počet partnerů je u homosexuálního muže vyšší než u heterosexuálního.
Je ale taky fakt, že dark roomy v "hetero klubech" nenajdete.


2. Spousta gayů jsou psychicky nevyrovnaní

V životě každého člověka jednou nastane situace, kdy je třeba, aby se vyrovnal sám se svým JÁ. Je to leckdy složité, protože sebekritika bolí. V případě něčeho takového jako je otázka sexuální orientace se jedná o zatraceně těžkou věc. Nicméně nejedná se o nic, s čím by se nedalo žít. Neřekl bych, že je na tom něco až tak o mnoho těžšího narozdíl od většinově zažité normy. Každý máme svůj úděl a někdy to může být docela fajn.
Co se týče celkové psychické odolnosti, to záleží gay od gaye, člověk od člověka.


3. Gayům jde jen o sex

Nejspíš každý průměrný teplý kluk sní o tom, že na něj někde čeká "ten ON". Jenže tenhle princ neparkuje se svým bílým koněm hned někde zarohem. A dělat kompromisy, přinášet oběti? To je moc velká fuška. Provozovat sex je mnohem jednodušší.
Sex je všude.
Nutno dodat, že znám i spousty heteráků, takzvaných "šukatérů".


4. Většina gayů jsou lháři a slibotechny

Malý kvíz. Jaký je rozdíl mezi starým teploušem, co se snaží uhnat zajíčka a mezi břichatým fotrem od rodiny, co chce fiknout osmnáctiletou kočičku? Vůbec žádný. Pokud jde o šukání, okecávalo se vždycky a okecávat se taky vždycky bude. V tom případě záleží spíš na tom, co má okecáváný objekt v hlavě, a je - li schopen udržet si zdravý úsudek. Pokud mi začne chlap na prvním rande o společném bydlení nebo manželství, má tendenci mě tak maximálně vyděsit. A nedejbože, jestli to myslí vážně! Okamžitě beru nohy na ramena.


5. Gayové jsou nedochvilní

Říká se. V mém životě však vždy nějak významněji figurovali kluci, kteří uměli chodit včas.


6. Gayům je blízké chování "mrtvého brouka"

Teplej nebo studenej, musíš se naučit říkat NE.


7. V buzinci štěstí nenajdeš

Též pochybuju. Těžko hledat tam, kde hledá každý. Na druhou stranu nikdy neříkej nikdy.


8. Všichni gayové jsou zženštilí

Obecně jsou gayům přisuzovány ženské vlastnosti. Ale to že jsem na chlapy ještě neznamená, že chci vypadat jako ženská. Největší tragédie pak je, když potkáte na ulici kluka s mejpakem na tváři a kabelkou a vyklube se z něj heterák. Brrr!...


9. Gayové mají smysl pro krásno

Ať už máte slabost pro růžovou barvu, šišláte, chodíte na aerobic nebo posloucháte normalizační pop, vždycky se najde skulinka, kterou se "TO" provalí. Pokud disponujete smyslem pro krásno jste na tom ještě dobře.


10. Buzeranta není radno za žádných okolností posílat do prdele

Jakže, prosím? Moc drsné? Pak je pravděpodobně neznáte. A mě můžete asi těžko označit jako homofoba.

No comments:

Post a Comment

Nyní máte možnost i komentovat - vtipně a věcně, samozřejmě.