Under 18? I'm not for you. Go here instead.

Monday, July 4

Zde je výčet některých poznatků, které jsem načerpal za dobu svého randení s kluky.
S teplými kluky, přirozeně.


1. Většina kluků nosí opravdu hezké spodní prádlo.

2. Není to však záruka toho, že jinak se nedokáží dopustit skutečně nehorázných přestupků proti módě.

3. Teplý kluk často mívá spolubydlící ženského rodu, která po sobě sice nechá binec v kuchyni, ale za to ví, kdy nemá být doma. Často se pohybujeme i v řádu několika dní.

4. Spolubydlící bývá zpravidla klukova (teploušova) dobrá kamarádka. O její existneci však víte jen tolik, kolik pochytíte z útržků telefonních hovorů vašeho přítele, nebo co vám o ní řekne on sám. V horším případě dojde i na fotky a v nejhorším případě sjíždíte za dlouhých večerů galerii na FaceBooku.

5. V restauraci platíte každý sám za sebe. To aby nepadlo podezření.

6. Podobný odstup bývá zachováván i na jiných veřejných místech. Mě to ale nevadí - už si mě tak vytrénovali. Ale pozor, malý bonus! Vzájemné tulení v potemnělém kinosále je dovoleno.

7. Láska homosexuální se od té heterosexuální nijak neliší. V každém vztahu jeden dává víc, druhý míň. Jeden vyhrává, druhý ostrouhá.

8. Hošové jsou vesměs žárliví.

9. Všichni teplouši kouří. Alespoň tak se to říká. A taky všichni lžou a kradou a přijdou do pekla!
Těžko o sobě budu tvrdit, že jsem nekuřák. Od někoho, kdo v šestnácti vykouřil zhruba krabičku denně by to byla lež jako věž. Přes koketování s nekuřáctvím se mi podařilo přísun dehtových tyčinek omezit na únosnou míru, kterou toleruje i moje lékařka. Pokud vykouříte od tří do pěti kousků denně, váš organismus to téměř nezpozoruje, jak mě poučila, sama s cigaretou v puse.
Takže pokud můj partner kouří, nevadí mi to, a jemu taky ne. Na západní frontě klid. Asi proto byla většina mých kluků nekuřáci a zarytí odpůrci tohoto zlozvyku.

10. Vždycky se najde nějaká ta výjimka potvrzující pravidlo. Jinak by nebylo pro co žít.

11. Kluk se umí chovat hezky, ba dokonce galantně. Když chce.

12. Kluk má vždycky nějaký problém. Prostě kostlivce ve skříni, který na vás vybafne, když to nejméně čekáte.

13. S muži se seznamuji převážně prostřednictvím internetu. Zprvu by se mohlo zdát, že neexistuje nic snažšího než si najít kluka. Tato část trhu masem hrajícího všemi barvami je však do značné míry přesycena. Jistě, většině gayů jde jenom o sex. Výhodou však je, že v dnešní době mají dostatek taktu, aby vyšli s barvou ven hned na komunikační serveru. Chce to trpělivost. Pokud máte kapku štěstí a narazíte na někoho, kdo má zdánlivý potenciál nabídnout vám něco víc, než že vás v nejbližším křoví nakazí jednou či více z bohaté škály pohlavních nemocí - skvělé. Nikdo vám už ale nemůže zaručit, že si společně padnete do noty. A pokud padnete, že z toho něco vzejde. A pokud z toho něco vzejde, že to bude stát za to.

14. Lidský faktor hraje vždy podstatnou roli při navazování nových známostí. Pokud mi kluk v tomto ohledu sedne, není už takový problém najít společné téma. Homosexuálové jich mají vždycky dost, ať už to jsou podobné pocity vnitřní nestability pramenící z dob dospívání či záliba v parafrázování Lizy Minelli.

15. Většina gayů má mizerný hudební vkus. Já ne, samozřejmě.

16. Buzeranti milují sladké.

17. Mladí lidé, stejně tak bukvy, mají dnes tendenci stahovat se do Prahy. Pravděpodobně v očekávání něčeho velkého, a to alespoň do té doby, než dojdou prozření. Jakožto domorodec nemůžu přesně odhadnout tento záměr. Jako všechno, život v Praze má svoje plusy i mínusy. Hlavní město toho má jistě hodně co nabídnout, například kýženou anonymitu. I když...

18. Naši chlapci nesnášejí angličtinu. Přesto touží odjet do Anglie. Pochopitelně až poté, co přijde velký průlom v Praze. Hošani milují francouzštinu. Často se francouzsky taky učí, a sní o tom, že jednou se podívají do Paříže.

19. Kluka čtyřprocentní orientace většinou neuráží zdánlivě hanlivá označení pro její příslušníky. Tahle slůvka se vpodstatě stala součástí naší kultury, kdy jsme je ukradli heterákům.

 20. Non, je ne regrette rien.

No comments:

Post a Comment

Nyní máte možnost i komentovat - vtipně a věcně, samozřejmě.